Tudnivalók a megrendelésről

Kérjük vegyék figyelembe termékrendelés esetén a következő megrendelési, szállítási és fizetési feltételeket, melyeket a rendelés feladásával elfogadottnak tekintünk.

Megrendelés menete:

Termékeinket megrendelheti oldalunkon egyszerű online termékmegrendelő segítségével. Kérjük, hogy a megrendelésnél pontosan legyen feltüntetve a megrendelő neve - cégneve, címe és telefonos elérhetősége. Kérjük a mennyiségeket is figyelmesen és pontosan töltsék ki.

Szállítási feltételek és menete:

A bruttó 20.000 Ft/kiszállítási címet meghaladó vásárlás esetén Budapesten ingyenes a kiszállítás! 20.000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj Budapesten belül bruttó 2500 Ft.

A szállítást minden esetben a megrendelés beérkezését követő 5 munkanapon belül teljesítjük. A szállítás előtt mindenképpen egyeztetjük a megrendelővel a szállítás időpontját.
Sajnos percre pontosan nem tudjuk megmondani, hogy a szállítmány mikor érkezik meg, mert ez nagyon sok minden külső tényezőtől függ.
A házhoz szállítás szolgáltatásunkat mint az a nevében is benne van a megrendelő házig illetve a kapubejáróig tudjuk biztosítani. Kérjük csak abban az esetben rendeljék meg termékeinket ha meg tudják oldani a kapubejárattól a termék további útját a lakásukba illetve házukba. Társasházak esetében az emeletekre még abban az esetben sem vállaljuk a termék lakásig szállítását ha lift van a házban. Kérjük megértésüket!

Fizetési feltételek:

A megrendelt termék ellenértékét kiegyenlítheti a szállítás illetve az átvétel után készpénzben a szállítóknál, illetve magánszemélyek kivételével átutalással. Az átutalás lehetőségének feltétele a fizetési határidő pontos betartása, ami általában 5 nap. Ettől eltérő időtartamú átutalási lehetőséget csak előzetes egyeztetés alapján áll módunkban biztosítani.
A késedelmes fizetés esetén rövid határidőn belül társaságunk ügyvédje elindítja a felszámoltatási folyamatot a megrendelő ellen és ennek minden költsége a késedelmesen fizető megrendelőt terheli. Társaságunk fenntartja a jogot, hogy az átutalás lehetőségét megtagadja.
Ebben az esetben készpénzben vagy előreutalással tudják kiegyenlíteni a számlát a következőképpen: A megrendelés beérkezése után kiállítjuk a számlát, amit rögtön elküldünk elektronikus úton vagy igény szerint faxon keresztül. Amint megérkezik számlánkra az áru ellenértéke, a szállítási feltételeink szerint megállapított időn belül kiszállítjuk a megrendelt terméket.